top of page

Bogen om din familie skabes nu til fremtiden
 

Leverpostej er smukt

Der er mange små tegn af kærlighed i hverdagen derhjemme, og dem fange jeg for jer. Intet liv er for kedeligt, og intet behøve at være perfekt - for livet leves i hverdagen nu, med al dens smukke uperfektheder. Det er i hverdagen jeres familiefortælling er. Det blive et stressfri og sjov oplevelse for alle, uden krav om poseringer.

Forestil dig en bog, som handler om jer. En bog som er fyldt med de kærlige og poetiske øjeblikke, som kendetegner din familie. En bog fyldt med smukke, naturlige billeder af din familie i jeres hjem, hvor I laver de ting, som I bedst kan lide at gøre sammen. Det magiske hverdagsliv, set med kærlighed og med plads til hele familien - leverpostej er smukt.

 

Det er det du får hos mig med en dokumentarisk familiefotografering.

 

Når du inviterer mig ind i jeres hjem for at dokumentere din families liv, bliver jeg til en del af familien. Jeg leger lidt og snakke med børnene og jeg spiser med ved bordet så jeg bliver en behagelige og tryg relation. Den ro og tryghed stråler ud af billederne og giver plads til jeres personligheder, interaktioner og relationer. Billederne er ikke poserede og I skal ikke sidde på en stol foran kameraet, der er ingen krav om at gøre det ene eller det andet. Jeg finder jer alle sammen, der hvor I er. Din familiefotografering bliver i børnenes højde, uden stress og børnene få en billedserie der fortælle om hvordan deres barndom føltes. Jeg opleve ofte mødre som nævner at deres barn/børn stadig tale om vores tid sammen, længe efter fotograferingen.

Ønske du at kombinere din session med nogle ikke højtidelige portrætter, kan det sagtens flettes ind.

 

 

Familiefortællinger

Information

_G9A7804.jpg
14.jfif

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

bottom of page