DOKUMENTARISK FAMILIEFOTOGRAFERING

1/17

Historien om din familie-

se din familie med kærlige øjne

Forestil dig en bog, som handler om jer. En bog som er fyldt med de kærlige og poetiske øjeblikke, som kendetegner din familie. En bog fyldt med smukke, naturlige billeder af din familie i jeres hjem, hvor I laver de ting, som I bedst kan lide at gøre sammen. Det magiske hverdagsliv, set med kærlighed og med plads til hele familien.

 

Det er det du får hos Jess Lycoops Photography.

 

Når du inviterer mig ind i jeres hjem for at dokumentere din families liv, bliver jeg til en del af familien. Jeg leger med, når I spiller fodbold, jeg spiser med ved bordet og jeg bliver en behagelige og tryg relation. Den ro og tryghed stråler ud af billederne og giver plads til jeres personligheder, interaktioner og relationer. Billederne er ikke poserede og I skal ikke sidde på en stol foran kameraet. Jeg finder jer alle sammen, der hvor I er. Fotograferingen til en familiefortælling kan tage alt mellem 2 og 12 timer, I kan se mulighederne længere ned. 

En dag i livet
En dag i livet
_95A4712_websize.jpg

Lille fortælling

Den korte fotografering på 2 timer er særlig velegnet til den nybagte familie. At få sit første barn er en store omveltning og en helt særlig tid hvor bånden knyttes. Jeg fotografere mens du giver mad, hygge i sofa eller hvor du giver din baby et bad. 

web-0019-fanoe-08-lycoops.com-_95A7432 -

Halv dag i livet

Jeg er med jer i 4 timer. Vi laver flere forskellige aktiviteter, som gerne må være planlagt på forhånd, men der er også tid til daglige gøremål og til at slappe af sammen og hver for sig. En halv dag kan for eksempel være, at jeg er med, når børnene hentes fra skole eller institution kl 14. Vi følges hjem ad den sædvanlige rute, med de sædvanlige afstikkere til legeplads eller indkøb. Derefter kan vi lave en planlagt aktivitet som eksempelvis kan være at bygge tårne af klodser, læse højt, eller bage boller. Dagen sluttes af med tilberedning af mad, spisning, opvask, lektier, højtlæsning eller tumletid og putning, med alle de sædvanlige rutiner. Lige som I plejer. Det er ikke vigtigt, hvilke aktiviteter I laver, men det er vigtigt at det ikke kun er lege hvor de kigger ned. 

web-lycoops.com-049-langeland.JPG

Hel dag i livet

Jeg er med jer en dag fra morgen til aften. Jeg overnatter hos jer og står op, når I vågner. Jeg ser den meget tidlige amning eller flaske, hvis I har små børn. Jeg ser det uglede morgenhår og nattøjet. Jeg følger med henover morgenmad, morgen-tv og alle de små rutiner, som I har dagen igennem. Vi planlægger både inde- og ude aktiviteter, som kan være en tur til jeres yndlingssted i nærheden eller det sted hvor I kommer allermest. Og hvis I har lyst til noget andet på dagen, så gør vi det. Det vigtigste er, at ikke alle aktiviteter, er nogle hvor I kigger ned, da de bedste billeder også viser øjenene. Jeg dokumenterer hvordan det er, at være en del af jeresfamilie og hvordan alle familiemedlemmers personligheder udfolder sig dagen igennem. Der er ved en 12-timers fotografering plads til at være sammen og alene, tid til at være aktiv og tid til at slappe af. Det er ved denne heldagsfotografering historien om jeres familie folder sig ud. Kan I forestille jer hvor fantastisk en bog det bliver? Én hvor børnene vil kunne kigge ind, også om mange år, og ser hvor meget I elskede dem og hvilke finurligheder de udfordrede jer med. 

_95A4264_websize (3).jpg

Et år i livet

En unikt mulighed til at få dokumenteret de mange ændringer som sker igennem det første år, både udviklingen af din baby og udviklingen i din familiens dynamik. Det skønne ved længere reportager, er at vi lære hinanden bedre at kender, at I når at bliver helt tryg ved mit tilstedeværelse, og derfor få en helt autentisk fortælling. Kan du ikke vælge om du vil have en vinter hygge reportage, efterårets smukke farver, forårets glæde eller sommerens frihed; så komme jeg bare hver sæson. I et år i livet få du besøg af mig fire gange to timer. 

Kontakt mig helt uforpligtende for mere information, så sender jeg en pdf med priser mm. Priser starter fra 2500,-

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Jeg fotograferer i hele Danmark

Jess Lycoops Photography, Sorø, Danmark // 0045.50.57.63.46 // jess@lycoops.com

© 2019 by Jess Lycoops.