1/12

Historien om din familie skabes nu til fremtiden

-

se det smukke i din hverdag

Forestil dig en bog, som handler om jer. En bog som er fyldt med de kærlige og poetiske øjeblikke, som kendetegner din familie. En bog fyldt med smukke, naturlige billeder af din familie i jeres hjem, hvor I laver de ting, som I bedst kan lide at gøre sammen. Det magiske hverdagsliv, set med kærlighed og med plads til hele familien.

 

Det er det du får hos Jess Lycoops Photography, med en dokumentarisk familiefotografering.

 

Når du inviterer mig ind i jeres hjem for at dokumentere din families liv, bliver jeg til en del af familien. Jeg leger lidt og snakke med børnene og jeg spiser med ved bordet så jeg bliver en behagelige og tryg relation. Den ro og tryghed stråler ud af billederne og giver plads til jeres personligheder, interaktioner og relationer. Billederne er ikke poserede og I skal ikke sidde på en stol foran kameraet, der er ingen krav om at gøre det ene eller det andet. Jeg finder jer alle sammen, der hvor I er. Fotograferingen til en familiehistorie kan tage alt mellem 2 og 12 timer. Det er op til jer hvor lang tid vi skal bruge og hvor stor spændvidde I vi have i billederne.

 

Som udgangspunkt er hele sessionen uden poseringer og forventninger fra min side, men hvis du synes det vil være skønt også at få et fælles portræt, snige vi det gerne ind i din session.

 

Lille fortælling:

Den korte fotografering på 2 timer er særlig velegnet til den nybagte familie. At få sit første barn er en store omveltning og en helt særlig tid hvor bånden knyttes. Jeg fotografere mens du giver mad, hygge i sofa eller hvor du giver din baby et bad. 

Den lille fortælling er også oplagt hvis I ikke ønske nogle billeder derhjemme, men gerne vil tage mig med på tur til et sted som har betydning for jer og hvor I samles om en aktivitet. Det kan være at gå en tur, bygge et sandslot på stranden, finde alfehuser i skoven eller lege på legepladsen. 

 

Halv dag i livet:

Jeg er med jer i 4 timer. Vi laver flere forskellige aktiviteter, som gerne må være planlagt på forhånd, men der er også tid til daglige gøremål og til at slappe af sammen og hver for sig. En halv dag kan for eksempel være, at jeg er med, når børnene hentes fra skole eller institution kl 14. Vi følges hjem ad den sædvanlige rute, med de sædvanlige afstikkere til legeplads eller indkøb. Derefter kan det være at I bygge tårne af klodser, læse højt, eller bage boller. Dagen sluttes af med tilberedning af mad, spisning, opvask, lektier, højtlæsning eller tumletid og putning, med alle de sædvanlige rutiner. Lige som I plejer. Det er ikke vigtigt, hvilke aktiviteter I laver, for det det handle om er at fange jeres personligheder, samvær og interaktioner som opstå helt naturlig.

 

Hel dag i livet:

Jeg er med jer en dag fra morgen til aften. Jeg overnatter hos jer og står op, når I vågner. Jeg ser den meget tidlige amning eller flaske, hvis I har små børn. Jeg ser det uglede morgenhår og nattøjet. Jeg følger med henover morgenmad, morgen-tv og alle de små rutiner, som I har dagen igennem. Måske har I nogle aktiviteter på programmet, som kan være en tur til jeres yndlingssted i nærheden eller det sted hvor I kommer allermest. Og hvis I har lyst til noget andet på dagen, så gør vi det. Jeg dokumenterer hvordan det er, at være en del af jeres familie og hvordan alle familiemedlemmers personligheder udfolder sig dagen igennem. Der er ved en 12-timers fotografering plads til at være sammen og alene, tid til at være aktiv og tid til at slappe af. Det er ved denne heldagsfotografering historien om jeres familie folder sig ud. Kan I forestille jer hvor fantastisk en bog det bliver? Én hvor børnene vil kunne kigge ind, også om mange år, og ser hvor meget I elskede dem og hvilke finurligheder de udfordrede jer med. 

Et år i livet:

En unikt mulighed til at få dokumenteret de mange ændringer som sker igennem det første år, både udviklingen af din baby og udviklingen i din familiens dynamik. Det skønne ved længere reportager, er at vi lære hinanden bedre at kender, at I når at bliver helt tryg ved mit tilstedeværelse, og derfor få en helt autentisk fortælling. Kan du ikke vælge om du vil have en vinter hygge reportage, efterårets smukke farver, forårets glæde eller sommerens frihed; så komme jeg bare hver sæson. I et år i livet få du besøg af mig fire gange to timer. 

mere info om priserne:

 

_95A4059.jpg

Fotobog

Smukke fotobøger i høj kvalitet, som blive dit barns yndelingsbog. 

Fortællinger