press to zoom
morgenkramme
morgenkramme

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/17

Bogen om din familie skabes nu til fremtiden
 

Forestil dig en bog, som handler om jer. En bog som er fyldt med de kærlige og poetiske øjeblikke, som kendetegner din familie. En bog fyldt med smukke, naturlige billeder af din familie i jeres hjem, hvor I laver de ting, som I bedst kan lide at gøre sammen. Det magiske hverdagsliv, set med kærlighed og med plads til hele familien - leverpostej er smukt.

 

Det er det du får hos mig med en dokumentarisk familiefotografering.

 

Når du inviterer mig ind i jeres hjem for at dokumentere din families liv, bliver jeg til en del af familien. Jeg leger lidt og snakke med børnene og jeg spiser med ved bordet så jeg bliver en behagelige og tryg relation. Den ro og tryghed stråler ud af billederne og giver plads til jeres personligheder, interaktioner og relationer. Billederne er ikke poserede og I skal ikke sidde på en stol foran kameraet, der er ingen krav om at gøre det ene eller det andet. Jeg finder jer alle sammen, der hvor I er. Din familiefotografering bliver i børnenes højde, uden stress og børnene få en billedserie der fortælle om deres barndom. 

Som udgangspunkt er hele sessionen uden poseringer og forventninger fra min side, men hvis du synes det vil være skønt også at få et fælles portræt, snige vi det gerne ind i din session.

 

Familiereportager
_86A8856_websize (1).jpg
2 timer

Lille fortælling

Den korte fotografering på 2 timer er særlig velegnet til den nybagte familie. At få sit første barn er en store omveltning og en helt særlig tid hvor bånden knyttes. Jeg fotografere mens du giver mad, hygge i sofa eller hvor du giver din baby et bad. 

Den lille fortælling er også oplagt hvis I ikke ønske nogle billeder derhjemme, men gerne vil tage mig med på tur til et sted som har betydning for jer og hvor I samles om en aktivitet. Det kan være at gå en tur, bygge et sandslot på stranden, finde alfehuser i skoven eller lege på legepladsen. 

Web-064-svend og anker Amager-08-lycoops.com.JPG
4 timer

Halv dag i livet

En halv dag kan for eksempel være, at jeg er med, når børnene hentes fra skole eller institution kl 14. Vi følges hjem ad den sædvanlige rute, med de sædvanlige afstikkere til legeplads eller indkøb. Derefter kan det være at I bygge tårne af klodser, læse højt, eller bage boller. Dagen sluttes af med tilberedning af mad, spisning, opvask, lektier, højtlæsning eller tumletid og putning, med alle de sædvanlige rutiner. Lige som I plejer. Det er ikke vigtigt, hvilke aktiviteter I laver, for det det handle om er at fange jeres personligheder, samvær og interaktioner som opstå helt naturlig.

morgenkramme.jpg
12 timer

Hel dag i livet

Jeg er med jer en dag fra morgen til aften. Jeg overnatter hos jer og står op, når I vågner. Jeg ser den meget tidlige amning eller flaske, hvis I har små børn. Jeg ser det uglede morgenhår og nattøjet. Jeg følger med henover morgenmad, morgen-tv og alle de små rutiner, som I har dagen igennem. Måske har I nogle aktiviteter på programmet, som kan være en tur til jeres yndlingssted i nærheden. Og hvis I har lyst til noget andet på dagen, så gør vi det. Jeg dokumenterer hvordan det føles, at være en del af jeres familie og hvordan alle familiemedlemmers personligheder udfolder sig dagen igennem. Der er plads til at være sammen og alene, tid til at være aktiv og tid til at slappe af.

Din investering
_95A4059.jpg

Prisen er opdelt i fotograferingspris og tilkøb af produkter som digitale billeder og print efterfølgende.

Fotograferingspris starte fra 1500,- for to timer. 

De flereste investere efterfølgende mellem 1250,- og 5500,- .

Kontakt mig endelig til at få tilsend en pdf med prisoversigt.