press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/21

Bogen om din familie skabes nu til fremtiden
 

Forestil dig en bog, som handler om jer. En bog som er fyldt med de kærlige og poetiske øjeblikke, som kendetegner din familie. En bog fyldt med smukke, naturlige billeder af din familie i jeres hjem, hvor I laver de ting, som I bedst kan lide at gøre sammen. Det magiske hverdagsliv, set med kærlighed og med plads til hele familien - leverpostej er smukt.

 

Det er det du får hos mig med en dokumentarisk familiefotografering.

 

Når du inviterer mig ind i jeres hjem for at dokumentere din families liv, bliver jeg til en del af familien. Jeg leger lidt og snakke med børnene og jeg spiser med ved bordet så jeg bliver en behagelige og tryg relation. Den ro og tryghed stråler ud af billederne og giver plads til jeres personligheder, interaktioner og relationer. Billederne er ikke poserede og I skal ikke sidde på en stol foran kameraet, der er ingen krav om at gøre det ene eller det andet. Jeg finder jer alle sammen, der hvor I er. Din familiefotografering bliver i børnenes højde, uden stress og børnene få en billedserie der fortælle om deres barndom. 

Hele sessionen er som udgangspunkt uden poseringer og forventninger fra min side, men hvis du synes det vil være skønt også at få nogle portrætter, snige vi det gerne ind i din session.

 

_95A3039.jpg
_95A3036.jpg

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Familiereportager