Fødselsfotografering

Forestil dig en bog, som viser det allerførste sekund af dit barns liv, af den allerførste stund sammen med guldklumpen! Der er mange følelser på spil på fødestuen, og dem kan jeg fanger for dig; jeg laver din fødselsberetning i billeder.

En fødsel er meget privat, og det har jeg selvfølgelig meget respekt for når jeg er med til en fødsel. Jeg er lige så nærværende som I ønsker, om I har lyst til at sludre undervejs eller glemmer at jeg er til stedet er helt op til jer. Jeg tror på at billederne af din fødselsreportage kan hjælpe at bearbejde fødslen efterfølgende, da man som mor ikke altid kan huske hele forløbet. Dit barns allerførste billede i hans eller hendes "baby´s første år-bog" bliver ikke et mobilbillede, men et skønt professionelt foto. Og så vil dit barn altid kunne ser tilbage til den første kærlig blik af jer. Inden fødsel har vi set hinanden, og vi vil have løbende kontakt; så jeg ikke er en fremmede mere.

 

Der er to muligheder at vælge i mellem, og det er også afhængelig af min kalender. Enten er jeg på vagt fra to uger før termin og op til fødslen; hvor jeg ikke tager andre fotograferinger som ikke kan flyttes og jeg er på Sjælland. Den anden mulighed er at jeg kommer hvis jeg er tilgængeligt når fødslen gå i gang. 

Da jeg bor på grænsen mellem Sorø og Slagelse; er det kun fødsler på Sjælland og eventuelt Fyn jeg kan varetage og afstanden drøftes inden booking. Jeg er 10 minutter fra Storkereden i Slagelse, og 35 minutter fra deres klinik i Holbæk og en time fra Gentofte. Alle der har deres fødsel planlagt i Storkereden få 10% på deres fødselsfotografering.

Vil du høre mere? Så kontakt mig gerne for mere information, det er helt uforpligtende. Inden beslutningen tages, mødes vi først, så du få en fornemmelse om hvem jeg er.

Medlem af
FD Fødselsfotografer
Fødselsreportage Louie
Show More

Kontakt

Skal jeg lave din fortælling?

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2021 by Jess Lycoops.