fødselsreportage
fødselsreportage

fødselsreportage
fødselsreportage

1/1

Fødselsfotografering

Forestil dig en bog, som viser det allerførste sekund af dit barns liv, af den allerførste stund sammen med guldklumpen! Der er mange følelser på spil på fødestuen, og dem kan jeg fanger for dig; jeg laver din fødselsberetning i billeder.

En fødsel er meget privat, og det har jeg selvfølgelig meget respekt for når jeg er med til en fødsel. Jeg er lige så nærværende som I ønsker, om I har lyst til at sludre undervejs eller glemmer at jeg er til stedet er helt op til jer. Jeg tror på at billederne af din fødselsreportage kan hjælpe at bearbejde fødslen efterfølgende, da man som mor ikke altid kan huske hele forløbet. Dit barns allerførste billede i hans eller hendes "baby´s første år-bog" bliver ikke et mobilbillede, men et skønt professionelt foto. Og så vil dit barn altid kunne ser tilbage til den første kærlig blik af jer. Inden fødsel har vi set hinanden, og vi vil have løbende kontakt; så jeg ikke er en fremmede mere.

 

Det er begrænset hvor mange reportager jeg laver på en månede, derfor er det en god ide at være i god tid til at booke en fødselsfotografering.

Jeg arbejde i en radius af 1,5 times kørsel fra Sorø, bland andet Slagelse, København, Holbæk og Hillerød. 

Grundet Covid-19 kan der være nogle restriktioner som gøre at jeg ikke kan være til stedet. Det er vigtigt at vi få afklaret mulige restriktioner. 

Web-lycoops.com-2019-fødselsreportage-2-

FØDSELSREPORTAGE

Det du få:

- Forsamtale

- Jeg er på tilkaldevagt fra to uge før din terminsdato

- Vi aftale detaljerne, men jeg forvente at være hos dig fra når du har 5 cm åbning indtil 1-2 timer efter fødslen; så vi også fange jeres første tid sammen. 

- smukt lay-flat album 20x15 cm med 20

- fremvisningsmøde hvor vi genleve oplevelsen og designe bogen. 

- alle redigerede billeder i din galleri i høj opløsning

- online galleri samt slideshow.

- Opgradering af bogen og print kan tilkøbes.

8000,-

Ved booking betales 3000,- som første delbetaling. Restbeløbet kan opdeles i flere rater.