top of page

Hej! Mit navn er Jess og er personen bage den her hjemmeside. Jeg er oprindeligt fra Belgien og flyttede til Danmark i 2007. Her har jeg nu min familie med 3 drenger mellem 5 og 12 år, og min mand. Vi bor i en lille landsby ved Sorø, med ro og åbne vidder; efter at vi har boet nogle år på skønne Nørrebro. Jeg savne det pulserende byliv, men er også meget glad for de skønne omgivelser med ro og plads som vi har nu. Minecraft og andre computerspil er elsket af min drenger, men som familie værdsætte vi også brædspil og en god film lørdagaften.

Jeg er uddannet kemiker, og lavede min Ph.D i organisk kemi her i Danmark. Det kreative og ønsket om at være selvstændig trak dog for meget i mig, og siden 2016 har jeg specialiseret mig i dokumentarisk fotografi. Jeg bliver draget af øjeblikke med nærvær og fordybelse, og det er bland andet dem, som jeg fanger i jeres familie. 

Lidt triviale facts om mig:

- jeg elsker kaffe

- jeg er introvert

- en god bog eller serie har jeg svært at legge til siden

- jeg køre med mit lille rød lyn, et fiat 500

Jeg er medlem af Documentary Family Photography, This is reportage family, danske fødselsfotografer og fearless family; og har også vundet nogle awards. 

jess-redigeret-web.jpg

Fotokredit: fotograf Malene Mittag

DSC_8441.jpg
DSC_7167.jpg
DSC_7908.jpg
bottom of page