Jeg er autodidakt familiefotograf med en dokumentarisk tilgang. Jeg tager billeder i private hjem eller udendørs, fordi jeg tror på, at det naturlige samvær skaber de bedste billeder af familien.

 

Jeg er fra Belgien og flyttede til Danmark i 2007. Her har jeg nu min familie og vi bor i en lille landsby ved Sorø, med ro og åbne vidder.

 

Jeg er uddannet kemiker og har sideløbende dygtiggjort mig inden for fotografi. Senest med et mentorforløb hos Joshua D´hondt, som er en meget dygtig og anerkendt fotograf.

 

Jeg bliver draget af øjeblikke med nærvær og fordybelse, og det er bland andet dem, som jeg fanger med mit kamera i jeres familie. Derfor er det også meget vigtigt for mig, at alle føler sig godt tilpas med mig og mit kamera. Det kan tage tid og det er derfor at jeg altid fotograferer over en længere periode.

Jeg er medlem af Documentary Family Photography og Family Photojournalist Association; og har også vundet FPJ awards. Yderlige er jeg medlem af Spectrum Inspired, en organisation som arbejde for at synligøre autisme. 

jess-redigeret-web.jpg

Fotokredit: fotograf Malene Mittag

fpja_blue_gold_large.png
spectrumInspiredContributor.png