top of page

Fotografering hos Rosalina og hendes mor, det var noget helt særligt at dokumentere den bånd disse to smukke sjæler har. 

Det er ikke en hemmelighed at jeg kommer mest ud til småbørnsfamilier, hvor der tit sker en hules masse på kort tid. Så det var med sommerfugle i maven at jeg drog af sted til en session i Aalborg med en mor og teenage pige, som har et ben i barndommen og et ben i voksenlivet. Og det var netop den helt speciale tid vi gerne vil dokumentere, og fryse fast. Det blev en helt fantastisk oplevelse for os alle tre. Rosalina elsker at være på sit værelse, og at gøre sig smukt. Så det blev den perfekte ramme til en dokumentarisk session, hvor mor og datter tilbragte en formiddag sammen med make-up, efterfulgt af et hop i konfirmationstøjet igen fra tidligere på året, en dejlig tur i de fri med gymnastik og hjemme igen med dans på musik fra I-pad.

Jeg bliver helt glad og varm indeni, når jeg oplever stunderne hvor vi alle virkelig er til stedet i nuet, nyde samværet og de kærlige blik til hinanden. Både når det er små børn, eller større børn. Og jeg håber at billederne skaber et fantastisk minde for Rosalina og hendes mor, af overgangsfasen og den mor-datter bånd de har.

lycoops
lycoops
lycoops
lycoops
lycoops
lycoops
lycoops
lycoops
lycoops
lycoops
lycoops
lycoops
bottom of page