Bryllupsreportage

"Vi vil gerne have naturlige billeder, uopstillet og spontan"

 

Fantastisk! For det er lige det jeg brænder for! Jeg har specialiseret mig i den fotojournalistiske tilgang i familiefotografering og til bryllupper. Jeg er gerne med hele dagen på jeres store dag, hvor jeg sjældent afbryder dagens forløb, så I kan nyde den fantastiske dag. Jeg fordyber mig i jeres livs dag og samvær med familie og venner, og imens vi alle er til stede i nuet, afventer jeg de spontane øjeblikke som helt naturligt opstå. Jeg kommer helt tæt ind på jer med mit kamera, og det bliver lidt nemmere for jer hvis I allerede har fået en fornemmelse af hvem jeg er ved et uformelt formøde. Vi mødes hjemme hos mig, hos jer eller på jeres yndlings café. På selve dagen er jeg allerede med fra det tidspunkt bruden gør sig klar, hvor vi sammen kan glæde os til resten af dagen og få dokumenteret den spænding der suser igennem kroppen. Jeg tager lidt tidligere til stedet hvor vielsen foregår, så jeg også kan fange brudegommen som triple lidt nervøs rundt. Vi taler på forhånd om planlægning af netop jeres dag, så jeg er bedst muligt forberedt til at dokumentere den.

Nedenunder kan I se nogle eksempler på bryllupsreportager. Du kan klikke på hver enkelt af dem, og se deres fortælling. Lyder det interessant, er du meget velkommen til at kontakte mig for priser og yderligere information. Jeg er som minimum 4 timer med, som giver en god tidsramme til at skabe en meningsfuld reportage.

 

Fortællinger

Heldagsbryllup i Tisvildeleje
Pernille og Mikael
Intimt bryllup
Sjælland
Halvdagsbryllup på Trudsholm Gods
Louise og Anders
Heldagsbryllup i Sorø
Carsten og Line
Heldagsbryllup i Sorø
Maria og Brian
Show More

Kontakt

Hvis du gerne vil have mere information om sessionerne og priser, eller bare gerne vil sige hey; så skriv endelig en besked. 

Hvordan foregå de hele

01

KONTAKT

Hvis I føler at min reportager vil være lige noget for jer, så kan I kontakte mig her på hjemmesiden. Hvis jeres dato er ledig i min kalender, finder vi et tidspunkt til at taler i telefonen, hvor du kan fortælle mere om dig, din partener, dit bryllup og din forventninger. Du vil få mulighed til at stiller alle spørgsmål du eventuelt har. 

02

MØDE

Vi mødes hjemme hos mig, jer eller i jeres yndlings café eller over skypevideo. Vi lære hinanden bedre at kende, fornemmer om der er god karma mellem os og afstemme forventninger. Jeg forventer ikke at i booker med det samme, men lige vende den stille og roligt. Har vi et match, så kontakter I mig igen og vi for aftalerne på plads. Når forudbetaling er modtaget, er jeres dato reserveret i min kalender. Når vi nærmere os jeres dato, har vi selvfølgelig kontakt igen om hvordan jeres dag er tilrettelagt. 

03

BRYLLUP

Den store dag, som jeg glæder mig til at dokumentere; så I kan mindes dagen igen og igen.

04

FERNISERING

Inden for de første uge vil I få et lille preview af ca. 5 billeder. Når hele galleriet er klar senere, aftaler vi et tidspunkt til fremvisningsmøde. Det kan være hos jer, mig eller over skype. Vi nyde sammen jeres dag igen med et slideshow og galleri af billederne, og efterfølgende hjælpe jeg jer ved udvalg af de produkter som matche bedst jeres behov.

Kontakt

Skal jeg lave din fortælling?

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Jeg fotograferer i hele Danmark

Jess Lycoops Photography, 4200 Slagelse, Denmark // 0045.50.57.63.46 // jess@lycoops.com

© 2019 by Jess Lycoops.