top of page
Et år i livet af Louie og Gustav

Første besøg efter fødslen

Louie har en speciel plads i mit hjerte, han er den første baby jeg har set kommer til verden, ud over min egne selvfølgelig. Lidt mere om hans fødselsreportage kan du finder her. Jeg er super glad for at jeg nu kan følge hans første år! 

Den lille søde dreng er ikke enebarn, han har en livlig store bror Gustav. Så derfor er en dokumentarisk reportage af hans liv sammen med Gustav, far og mor. De første besøg hos den skønne familie viser så fint livet som småbørnsfamilie, når man lige er blevet fra tre til fire. Mens man amme, kommer der lige nogle små nusserier fra storebror eller hænge han over én. Mens man gerne vil laver noget sammen med storebror er det lige at lillebror ikke vil sove. I mens jeg lavede reportagen, var der små stille stunder, med kærlige berøringer og blik; og så var der de øjeblikke hvor der bare er fuld fart på med en knap tre årig som ikke vil få tøj på. Lidt længere ned viser jeg slideshowet af det første besøg siden fødslen.

Familiereportage over et år

Nu har jeg været forbi én gang, og jeg er spænd på at ser hvor meget Louie har udviklet sig og i samme takt hvordan familielivet ændre sig lidt, til næste gang. Det bliver her til sommer, hvor han vil være 6 måneder og hvor vi måske også er lidt mere ud i haven. Og så er det ellers omkring 9 måneder og et år. Hver gang er jeg med i to timer, og hvornår det er aftales med den enkelte familie. Det kunne lige så godt være vinter - forår - sommer - efterår hvis man nu ikke har en nyfødt, men gerne vil have 4 små reportager der dokumentere jeres samvær igennem de fire sæsoner. Fra vinterhygge i sofa, til vandplaskeri om sommer.

Hvis du gerne vil læse lidt mere om hvordan det er at have mig forbi, så kig lige forbi bloggen HelloSofie, hvor mor Sofie skriver så fint om den oplevelse.

bottom of page