Persondatapolitik

Opbevaring og håndtering af personsoplysninger ved opgaver:


Der indsamles fornavn og e-mail når kontaktformular på hjemmesiden benyttes. Hvis kontakt ikke føre til booking, bliver data slettet efter 30 dage.


Type af personoplysninger der indsamles er:
navn, adresse, e-mail, telefon nummer, billeder, skriftlig korrespondance og noter af mundtlig samtaler som forbedre kundeservice.
Når jeg indsamle personoplysninger fra dig giver du dem frivilligt, for at få adgang til det produkt jeg udbyder. Du er ikke forpligtet til at give mig oplysningerne, men det vil betyde at du ikke kan modtage min service og produkter.


Videregivelse og behandling af personoplysninger:
- Ved booking oprette kunden i et online kundekartotek, hvor alle data relevant for gennemførsel af opgaven gemmes. Relevant data gemmes jf. bogføringslovgivning og til at kunne yde en optimal service senere, også efter afslutning af opgaven. Bland andet kan nævnes til at kunne kontakte kunden ved uforventet tab eller misbrug af billeder eller andet, opbevare kontrakt, faktura, information omkring brug af billeder til markedsføring, korrespondance mm.
- ved bogføring og revision (online og offline)
- ved forsendelser
- De af fotografen udvalgte billeder gemmes på harddiske. Både fordi jeg har ophavsret og for at kunne aflevere kopi af billeder igen (digital og/eller papir) ved en senere bestilling eller ved tab af billeder hos kunden.
- Billeder som ikke er udvalgt og efterbehandlet, bliver slettet senest efter et år.
- Billeder uploades til et online galleri hvor kunden kan se billederne, og til et online program hvor slideshow blive fremstillet og server af producenter af bøger og/eller fremkaldelser.


Overførsel af personoplysninger til data behandlere uden for EU:
- Online galleri (billeder, navn og e-mail)
- Slideshow (billeder og navn)
- Online kundekartotek (studio management system med google kalender integreret)
- Bryllup: google docs
- Online betalingsservice
- E-mail og adresse vil ikke blive brugt til at sende nyhedsbrev eller markedsføringsmateriale, med mindre tilladelse er givet.
- Kontaktoplysninger af kunder bliver ikke videregivet til andre end dem angivet højere op.
Kundens rettigheder:
Behandlingen af dine personoplysninger, sker med samtykke fra dig, for at du kan benytte den service jeg tilbyder. Med begrænsninger inden for lovgivningen, har du disse rettigheder:
• Retten til indsigt i de oplysninger jeg ligger inde med, om dig
• Retten til at få ændret ukorrekte oplysninger
• Retten til at få slettet eller begrænset dine personoplysninger
• Retten til at gøre indsigelse
• Retten til at tilbagekalde tilladelsen til fremvisning af dine billeder (dog med undtagelse af specifikke kontrakter der omhandler model/fotograf arbejde, kaldet TFP kontrakter)
Ønsker du at gøre brug af disse rettigheder, skal du henvende dig skriftligt til jess@lycoops.com

Opbevaring og håndtering af personsoplysninger ved tilmelding til nyhedsbrev:

- der indsamles fornavn og email. MailChimp opbevare også IP information.

- de indsamlede data overføres eller indsamles og gemmes igennem MailChimp, efter elektronisk samtykke; men vidergives ikke til andre.

- de indsamlede data bruges kun til at fremsende nyhedsbrev fra Jess Lycoops Photography, med informationer om deres ydelser, tilbud og konkurrencer.

- er data indsamlet i forbindelse med en konkurrence, benytte data også til at udlodde vinderen, samt til at kontakte vinderen til at modtage præmien.

- offline indsamlede emails og navner få tilsend en personlig invitation til elektronsik tilmelding. Papir sedler destrueres senest 2 uger efter indsamling. 

- det er altid muligt at afmelde sig nyhedsbrevet og få slettet sin data, ved at sende en email til jess@lycoops.com eller ved at følge linket nederst i hver nyhedsbrev. 

Opbevaring og håndtering af personsoplysninger når du ikke er kunden men indgå i reportagen (eg. personale i sygehus, mm. )

- dokumenter som du eventuelt har underskrevet som give samtykke til brug af billeder og tilladelse til fotografering opbevares i papirsform, eller digitalt ved digitalt underskrift.

- dit fornavn fremgå ikke af og/eller i forbindelse med publicerede billederne, med mindre du give samtykke. 

- selve optagelsesmateriale (billeder) blive behandlet og håndteret som beskrevet overfor.