Persondatapolitik

Opbevaring og håndtering af personsoplysninger ved opgaver:

- der indsamles fornavn og email når kontaktformular på www.lycoops.com benyttes. Hvis kontakt ikke føre til booking, bliver data slettet efter 30 dager.

- Ved booking oprette kunden i et online og/eller offline kundekartotek, hvor alle data relevant for gennemførsel af opgaven gemmes. Relevant data gemmes til at kunne yde en optimal service senere, også efter afslutning af opgaven. Bland andet til at kunne kontakte kunden ved uforventet tab eller misbrug af billeder eller andet, opbevare kontrakt, faktura, information omkring brug af billeder til markedsføring, mm.

- De af fotografen udvalgte billeder gemmes på et online back-up system og eventuelt på harddisker. Både fordi jeg har ophavsret og for at kunne aflevere kopi af billeder igen (digital og/eller papir) ved en senere bestilling eller ved tab af billeder hos kunden.

- Billeder som ikke er udvalgt og efterbehandlet, bliver slettet.

- Billeder uploades til et online galleri hvor kunden kan ser billederne, og eventuelt til et online program hvor slideshow blive fremstillet og server af producenter af bøger og/eller fremkaldelser. 

- Email og adresse vil ikke blive brugt til at sende nyhedsbrev eller markedsføringsmateriale, med mindre tilladelse er givet.

- Kontaktoplysninger af kunder bliver ikke vidergivet til andre (med undtagelse af højere op nævnte onlinde kundekartotek).

Opbevaring og håndtering af personsoplysninger ved tilmelding til nyhedsbrev:

- der indsamles fornavn og email. MailChimp opbevare også IP information.

- de indsamlede data overføres eller indsamles og gemmes igennem MailChimp, efter elektronisk samtykke; men vidergives ikke til andre.

- de indsamlede data bruges kun til at fremsende nyhedsbrev fra Jess Lycoops Photography, med informationer om deres ydelser, tilbud og konkurrencer.

- er data indsamlet i forbindelse med en konkurrence, benytte data også til at udlodde vinderen, samt til at kontakte vinderen til at modtage præmien.

- offline indsamlede emails og navner få tilsend en personlig invitation til elektronsik tilmelding. Papir sedler destrueres senest 2 uger efter indsamling. 

- det er altid muligt at afmelde sig nyhedsbrevet og få slettet sin data, ved at sende en email til jess@lycoops.com eller ved at følge linket nederst i hver nyhedsbrev. Efter afmeldning blive alt data slettet af MailChimps mailliste, senest 2 uger efter modtagelse af afmeldning.