press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/10

Historien om din familie skabes nu til fremtiden

-

se det smukke i din hverdag

Babyfotografering

Til en babyfotografering komme jeg hjemme hos jer, så I ikke behøve at baske barnevogn ud og pakke puseltaske. 

I kan være lige der hvor I er og der er god tid. Rutinerne er ikke altid helt på plads i nu, og det tage vi selvfølgelig højde for i planlægning af tidspunktet. Sessionen vare ca. to timer, men jeg laver aldrig andre aftaler på sammen dag, så vi få mest fleksibilitet og ingen behøves at stressse hvis luren lige tage lidt længere end forventet.

Jeg fotografere jeres samvære, det nye liv med jeres baby, som han/hun kan kigge tilbage til. Jeres barn vil få så smukt et indsigt i hvordan det var hos jer da han/hun komt til, og få billeder hvor forældrene er med. At pusle, at give mad, pludre og måske enda et bad; hverdagsøjeblikker som er så specifik for den tid I er i nu, og som vil ændre sig i takt med at jeres baby vokse. Og hvis der er søskene, fotografere jeg dem selvfølgelig også. Ønske I at inkludere lidt mere opstillede livstilsportrætter ind i jeres dokumentarisk session, så gøre vi det gerne. Under en session hyggesnakke vi og nogle gange trække jeg mig lidt tilbage og observere med mit kamera. Det vigtigste for mig er at I få en god og nærværende oplevelse, uden stress.

Et år i livet:

En unikt mulighed til at få dokumenteret de mange ændringer som sker igennem det første år, både udviklingen af din baby og udviklingen i din familiens dynamik. Det skønne ved længere reportager, er at vi lære hinanden bedre at kender, at I når at bliver helt tryg ved mit tilstedeværelse, og derfor få en helt autentisk fortælling.  I et år i livet få du besøg af mig fire gange to timer. 

mere info om priserne:

 

_95A4059.jpg

Fotobog

Smukke fotobøger i høj kvalitet, som blive dit barns yndelingsbog. 

Fortællinger