top of page

Babyfotografering

Til en babyfotografering komme jeg hjemme hos jer, så I ikke behøve at baske barnevogn ud og pakke puseltaske. 

I kan være lige der hvor I er og der er god tid. Rutinerne er ikke altid helt på plads i nu, og det tage vi selvfølgelig højde for i planlægning af tidspunktet. Sessionen vare ca. to timer, men jeg laver aldrig andre aftaler på sammen dag, så vi få mest fleksibilitet og ingen behøves at stressse hvis luren lige tage lidt længere end forventet.

Jeg fotografere jeres samvære, det nye liv med jeres baby, som han/hun kan kigge tilbage til. Jeres barn vil få så smukt et indsigt i hvordan det var hos jer da han/hun komt til, og få billeder hvor forældrene er med. At pusle, at give mad, pludre og måske enda et bad; hverdagsøjeblikker som er så specifik for den tid I er i nu, og som vil ændre sig i takt med at jeres baby vokse. Og hvis der er søskene, fotografere jeg dem selvfølgelig også. Under en session hyggesnakke vi og nogle gange trække jeg mig lidt tilbage og observere med mit kamera. Det vigtigste for mig er at I få en god og nærværende oplevelse, uden stress. 

Babyfotografering er op til to timer ved babyer under et år, og prisen starte fra 1500,- for selve fotografering og efterfølgende tilkøb af bog og digitale billeder mellem 4500,- og 6500,-.

 

Er der søskende, anbefale jeg en halv dag (4t) dokumentarisk familiefotografering. Et år i livet med 4 gange to timer er også et populær valg når en lille ny kommer til.

 

bottom of page