Hvordan

  1. Klik på linket

  2. Udfyldt spørgeskema

  3. Sørg for at udfylde et korrekt email

  4. Vent til den 15e juni, og check din mailbox

-- Konkurencen og undersøgelsen er afsluttet, vinderen findes snarest -- 

GIV GOD KARMA

Vind en reportage

Jeg vil gerne lære mere om dig og dit syn på familiefotografering. Det vil hjælpe mig at optimere min kommunikation og marketing, så flere familier kan få glæden af dokumentariske familiefotograferinger. 

Skal du udfylde din kontaktoplysninger?

Nej, du kan også vælge at hjælpe mig helt anonymt. Du giver mig god karma og glæde! Når du har udfyldt spørgeskemaet, vil der popper et besked med en rabatkode til 500kr til en fotografering, som du kan benytte dig af ved booking inden 1 juli 2019

Hvad hvis jeg udfylde min kontaktoplysning?

Så er du med i lodtrækning om en 4 timers dokumentarisk familiefotografering af mig! Inklusiv 10 digitale billeder som du selv må udvælge, og som du kan bruge til at fremkalder print op til 20x30 cm. Flere produkter kan tilkøbes, men det er helt friblivende. Vinderen finder jeg den 15e. juni 2019, og kontakter jeg på email......så check gerne din indbox :-D 

Betingelser:

Spørgeskemaet udfyldes senest d. 14e juni 2019.

Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andet. Fotografering skal være i Danmark og foretages inden 15 oktober 2019. Jeg må bruge nogle af billederne til min markedsføring. Det er til en dokumentarisk familiefotografering, og dermed ikke fødsler, bryllup, fester, mm. Præmien må gerne gives videre, hvis du gerne vil glæde en anden familie med det. 

Rabatkoden  kan ikke byttes til kontanter eller andet. Booking skal foretages inden 1 juli 2019. Koden kan bruges til alle typer fotograferinger jeg tilbyder. 

TUSIND TAK 

Kontakt

Skal jeg lave din fortælling?

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Jeg fotograferer i hele Danmark

Jess Lycoops Photography, 4200 Slagelse, Denmark // 0045.50.57.63.46 // jess@lycoops.com

© 2019 by Jess Lycoops.