få mere dybde

få to timer ekstra

Book din fotografering inden 11 november 2019

Kun du godt tænke dig at få en bog med billeder af jeres hverdag, det der er så typisk og normalt for jer lige nu men måske er anderledes om et år, i takt med at børnene vokser? En bog der fortælle hvordan det føles at være hos jer, som viser jeres relationer og personligheder. Den bog kan jeg laver for jer, ved at være i et par timer hos jer. Vi taler på forhånd i telefonen eller over skype, så vi kan lære hinanden at kender og om hvordan fotograferingen vil foregå. Lidt mere info om min dokumentariske familie fotograferinger kan du også finde her:

Hvis du booker en to timers reportage, opgraderes den til en 4 timers reportage. Med to timer ekstra, til en værdi af 1800kr, kan jeg gå mere i dybde. I har mere tid til at falde til ro, og jeg få mere tid til at ser de små glimp af kærlighed og de forskellige personligheder. Er det ikke meget tid vi skal sætte af i vores travl hverdag? Jooooo, men de unikke er at det er mig der kommer til jer, I bare kan laver det I godt kan lide at laver sammen på en helt normalt hverdag; så mange erfarer det som en tid med enkelt nærvær hvor alle er til stedet i nuet. Er børnene stadig i nattøj når jeg kommer er det en skøn del af reportagen. 

Hvad koste det så? Jeg er klar over at det er en investering, og hvis du ønske at opdele betaling i flere rater kan det sagtens lade sig gøre uden merekost. Priserne findes her:

Betingelser:

Booking foretages senest mandag d. 11e november 2019.

Tilbudet kan ikke byttes til kontanter eller andet. De to ekstra timer skal være i forlængelse med en booket 2 timers reportage. Fotografering skal være i Danmark og foretages inden 31 december 2020. Det er til en dokumentarisk familiefotografering, og dermed ikke fødsler, bryllup, fester, mm. 

TUSIND TAK 

Kontakt

Skal jeg lave din fortælling?

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Jeg fotograferer i hele Danmark

Jess Lycoops Photography, 4200 Slagelse, Denmark // 0045.50.57.63.46 // jess@lycoops.com

© 2019 by Jess Lycoops.