top of page
Eventfotografering Thomas kongshøj coaching

Thomas Kongshøj coaching

I BNI Team Progress Kalundborg, mødes der hver uge en del erhvervsfolk efter et fast mødeprogram. Dagens slagsgang fik Thomas Kongshøj rusket godt op i da han haft præsentation af sin coaching virksomhed. En peptalk om arbejdsglæde, motivation og ejerskab; som også fik alle op af stolene. Du kan læse mere om hvad Thomas kan tilbyde til netop din virksomhed på www.thomaskongshoejcoaching.dk

 

Ud over at være en meget motiveret coach, også til private som han bland andet kan hjælpe med målsætning; er han meget passioneret omkring motorcross. Hans baggrund som Danmarksmester i Motorcross & Enduro få han nogle gang flettet ind i sin coaching, som vi fik et glimp af til mødet. Men hvem vil have forventet at ser ham køre ned fra en brandtrappe på motorcykel? Samtalerne blev helt klart sat i gang. 

 

Eventfotografering

Til eventfotografering anvende jeg også en dokumentarisk tilgang, hvor jeg hele tiden arbejde på at være på forkanten med hvad der foregå omkring mig. 

Har du en kommende event eller workshop som du gerne vil få dokumenteret? Skriv endelig til jess@lycoops.com eller brug kontaktsiden til at høre nærmere om mulighederne.

bottom of page