Proces

01

KONTAKT

Mere info om priserne finder du længere ned. Har du spørgsmål eller overveje du at booke,  er du velkommen til at kontakte mig her på hjemmesiden.

 

Skriv lidt om dine forventninger og jeg svarer på hverdage inden for 24 timer. Tjek eventuelt din spambox.

 

Vi finder et tidspunkt hvor vi kan tale uforpligtende i telefonen eller over skype video.

02

MØDE

Vi mødes over telefonen eller skype video. Vi lære hinanden bedre at kende, fornemmer om der er god karma mellem os og afstemme forventninger.

 

Jeg forventer ikke at du booker med det samme, men lige vende den stille og roligt.

 

Ved booking få vi aftalerne på plads, og den første delbetaling af 2000kr betales. Når vi nærmere os fotoshootet, har vi selvfølgelig kontakt igen om planerne for sessionen.

03

FOTOGRAFERING

Jeg møder op hjemme hos jer. Vi snakker sammen, og jeg går i børnehøjde. Det er helt ok hvis de gerne lige vil kigge og røre mit kamera sammen med mig, og de kan bare være helt sig selv. Mon ikke de har lyst til at vise deres lege hjørne? 

 

Jeg står muligvis på jeres sofa eller seng, kravler henover gulvet eller løber med ud i haven når jeg fotografere jer. Vi hygger sammen.

 

04

FREMVISNING

Inden for den første uge vil I få et lille preview, samt faktura på restbeløbet eller første delbetaling. Når jeg er færdig med at efterbehandle billeder, aftaler vi et tidspunkt til fremvisningsmøde. Det kan være hos jer, mig eller over skype, hvis du ikke bor på Sjælland. Vi nyder sammen jeres session igen med et slideshow og galleri af billederne, og vi designer jeres fotobog. Tilkøb af print eller flere bøger vil være muligt.

Basis

A la carte 

En to timers reportage, inklusiv 1 print i størrelse 20x30cm efter eget valg. Digitale billeder er ikke inklusiv, du få mulighed for tilkøb af produkter som digitale filer, fotobog og print ved fremvisningsmødet.

2000 kr

Er du mere til en samlet fordelspakke, så kig på den lille fortælling.

Lille fortælling

To timer, perfekt til den nybagte familie

Det første bad, tiden lige efter I er kommet hjem fra fødslen eller hygge på stuegulvet. 

Er der flere børn anbefale jeg en 4 timers familiereportage.

I for en smuk fotobog med jeres 40 yndlings billederUSB med alle digitale filer og Slideshow, samt et fine art print (20x30cm). Kørsel Sjælland er inklusiv.

8000 kr

eller 2000 kr ved booking og 4 delbetalinger af 1500 kr

Halv dag

Fire timer, perfekt til hele familien

Leg i stuen, bagnning, morgenrutine eller aftenrutine? Valget er jeres.

I for en smuk fotobog med jeres 40 yndlings billederUSB med alle digitale filer og Slideshow, samt et fine art print i størrelse 20x30cm. Kørsel sjælland er inklusiv.

9800 kr

eller 2000 kr ved booking og 6 delbetalinger af 1300 kr

Hel dag

Perfekt til en helt autentisk fortælling

Jeg ankommer aftenen før, og leger med børnene og hyggesnakker. Jeg fotografere fra den første der vågner, indtil børnene er puttet. Jeg kommer så tæt ind på jer, at der virkelig er god mulighed for mig at opfange de små kærlige tegn som kendetegner netop jeres familie.

I for en smuk stor fotobog med jeres yndlings billederUSB med alle digitale filer og Slideshow, samt to fine art print. Kørsel i Danmark er inklusiv.

18000 kr

eller 2000 kr ved booking og 10 delbetalinger af 1600 kr

Bryllup

Stemningen af jeres store dag

Jeg laver bryllupsreportager fra 3 timer og op af. Priserne sender jeg i en pdf når du kontakte mig. 

Fødsel

Jeres fødselsberretning i billeder

Prisen er afhænglig af om jeg er 100% på vagt for dig fra to uger før termins dato og til 2 uger efter. Kontakt mig gerne for mere information. 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Jeg fotograferer i hele Danmark

Jess Lycoops Photography, 4200 Slagelse, Denmark // 0045.50.57.63.46 // jess@lycoops.com

© 2019 by Jess Lycoops.