top of page
  • Jess

Fotografering ved Stillinge Strand

Updated: Aug 4, 2021

Stillinge strand er et skønt badstrand lige udenfor Slagelse by, og jeg og min familie elsker at komme der på trods af at det nogle gange er ret befolket. Ikke mindst på grund af det dejligste is circus is har at byde. Er du til mere ro, er der flere skønne strander i Slagelse kommune; for eksempel Bildsø strand.

I 2021 tilbyder jeg som noget nyt, en strand-pakke:


Vi mødes på Bildsø eller Stillinge strand, og fotografere i en time. I er som familie fælles om en aktivitet, for eksempel at kaste farmand i vandet eller et mere roligt byggeri af et kæmpe sandslot. Jeg er storyteller, og det er også den tilgang jeg vil bruge i den her lille én times reportage. En fortælling med billeder, så lidt som muligt poseret men i stedet fokus på legen og jeres samvær..... en fotografering hvor jeres børn må være som de er. Der vil dog være lidt mere interaktion fra min side sammenlignet med min dokumentariske reportager, så der også fanges nogle naturlige portrætter.


Fotografering foregår om morgen eller i den smukke aftensol, og kan bookes på en søndag. Senest 4 uger efter fotografering få du tilsend et link til et online galleri med 25 billeder hvor du kan udvælge din favoritter.158 views0 comments

Comentarios


bottom of page