top of page
  • Jess

Efterår 2020 mini session

Updated: Sep 29, 2020Du elsker dine uopstillede billeder fra jeres hverdagsliv, men mangler lige et lidt mere opstillet et af slagsen til under juletræet eller til bedsteforældrene?


Så tøv ikke, og book en mini session.


Jess, hvad er en mini session?


En times fotografering, hvoraf vi bruger 15 minutter til de finere portrætter, og 45 minutter til dokumentarisk fotografering.


Til den dokumentariske del, samles I om en selvvalgt aktivitet. Gå en tur med løbecykel, puste sæbebobler, spille fodbold, gå på legepladsen eller hvad I nu også kan finde på. Vi få en hyggelig stund sammen.Hvor og Hvornår?


  • søndag 6 september i Vestre Fjordpark i Aalborg

  • søndag 4 oktober Nørrebro: formiddag i Hans Tavsens park / Assistens Kirkegård - eftermiddag på superkilen (sorte plads)

Pris


1000,- * inklusiv 5 digitale billeder i høj opløsning, som du selv udvælger fra et online galleri derhjemme. Flere billeder og produkter kan tilkøbes.


Hvordan?


Udfyld kontaktformularen og oplys hvilken dag du ønske at få et mini-tidsslot, og om det helst er for- eller eftermiddag. Beløbet på 1000,- betales på dagen. Begrænset antal pladser, så først til mølle.
*prsen er et særtilbud, og kan derfor ikke kombineres med gavevouchers eller andre rabatter.222 views0 comments

Comments


bottom of page