top of page

Bryllupsreportage

Elopment Photographer Copenhagen

So you are planning a small wedding in Copenhagen or another beautiful place in Denmark? The ceremony might be short, but the time spend together is magic, and I can help to capture it for you. I have special packages for elopments on weekdays, that differ from most larger saturday weddings. 

web-093-lycoops.com-2018-bryllup-07-a040

Elopment package

We meet just before the ceremony, and afterwards we will go for a stroll to capture the time you spend together. Authentic portraiture, in a relaxed and fun way. 

2 hours - 5000DKK

Additional hours 800,-/hour

Portrætterne får vi lavet på et aftalt sted, hvor vi lige trækker vejret efter vielsen. Hvor meget tid vi sætte af til portrætter, er op til jeres tidsplan. Nogle ønske dem slet ikke, andre vil gerne klare det på 30 minutter så de er hurtig tilbage hos deres gæster og nogle nydde at bruge en hel time. Jeg gå ikke efter de helt poserede billeder, hvor jeg style kjolen mm. ; til gengæld fokusere jeg på hvordan I har det sammen. Vi gå en tur, tage lige et stop ved et smukt sted, hyggesnakke og har det sjovt.

web-bryllupsreportage-2019-trudsholm god
Bryllupsfotograf-lycoops.com-0074-nordsj

Receptionen giver skønne stemningsbilleder, inden det går løs til festen; hvor talerne og legene får hele følelsesregisteret åbnet; fra kærlige blikke, en lille tårer til de store grin. Og lad os ikke glemme brudevalsen og måske endda lidt dans efterfølgende. Vi taler på forhånd om planlægning af netop jeres dag, så jeg er bedst muligt forberedt til at dokumentere den.

Til sidst får I en bog og slideshow der føre jer tilbage til dagen med masser af stemning og samværet med dem I har kære. Med i pakken er der et lille smukt album, som kan opgraderes efter jeres ønsker. Jeg designe lay-out med storytelling i tanken, og I kan komme med jeres indput før den sættes i produktion.

 

Jeg er som minimum 4 timer med, det giver en god tidsramme til at skabe en meningsfuld reportage.

Nedenunder kan I se nogle eksempler på bryllupsreportager. Du kan klikke på hvert enkelt af dem, og se deres fortælling. 

bottom of page