1/16

Bryllupsreportage

"Vi vil gerne have naturlige billeder, uopstillet og spontan"

 

Fantastisk! For det er lige det jeg brænder for! Jeg har specialiseret mig i den fotojournalistiske tilgang i familiefotografering og til bryllupper. Jeg er gerne med hele dagen på jeres store dag, hvor jeg sjældent afbryder dagens forløb, så I kan nyde den fantastiske dag. Jeg fordyber mig i jeres livs dag og samvær med familie og venner, og imens vi alle er til stede i nuet, afventer jeg de spontane øjeblikke som helt naturligt opstår. Jeg kommer helt tæt ind på jer med mit kamera, og det bliver lidt nemmere for jer hvis I allerede har fået en fornemmelse af hvem jeg er ved et uformelt før møde. Vi mødes hjemme hos mig, hos jer eller på jeres yndlings café.

 

På selve dagen er jeg allerede med fra det tidspunkt bruden gør sig klar, hvor vi sammen kan glæde os til resten af dagen og få dokumenteret den spænding der suser gennem kroppen. Jeg tager lidt tidligere til stedet hvor vielsen foregår, så jeg også kan fange brudgommen som tripper lidt nervøs rundt. Portrætterne får vi lavet på et aftalt sted, hvor vi lige trækker vejret efter vielsen, og nydder at være nygift. Receptionen giver skønne stemningsbilleder, inden det går løs til festen; hvor talerne og legene får hele følelsesregisteret åbnet; fra kærlige blikke, en lille tårer til de store grin. Og lad os ikke glemme brudevalsen og måske endda lidt dans efterfølgende. Vi taler på forhånd om planlægning af netop jeres dag, så jeg er bedst muligt forberedt til at dokumentere den. Til sidst får I en bog, og digitale billeder, der føre jer tilbage til dagen med masser af stemning og samværet med dem I har kære. Jeg er som minimum 4 timer med, det giver en god tidsramme til at skabe en meningsfuld reportage.

Nedenunder kan I se nogle eksempler på bryllupsreportager. Du kan klikke på hvert enkelt af dem, og se deres fortælling. Lyder det interessant, er du meget velkommen til at kontakte mig for priser og yderligere information, så sender jeg gerne min pdf. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

 

Halvdagsbryllup på Trudsholm Gods
- kirke og gods -
Heldagsbryllup i Tisvildeleje
-kirke og hotel-
Heldagsbryllup i Sorø
- kirke og telt -
Intimt bryllup
- kirke og hjemme -
Heldagsbryllup i Sorø
- udendørs vielse og havefest -
Show More

Kontakt

Skal jeg lave din fortælling?

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Jeg fotograferer i hele Danmark

Jess Lycoops Photography, Sorø, Danmark // 0045.50.57.63.46 // jess@lycoops.com

© 2019 by Jess Lycoops.