1/20

Bryllupsreportage

"Vi vil gerne have naturlige billeder, uopstillet og spontan"

Fantastisk! For det er lige det jeg brænder for! Jeg har specialiseret mig i den fotojournalistiske tilgang i min fotografering. Jeg er gerne med hele dagen på jeres store dag, hvor jeg sjældent afbryder dagens forløb, så I kan nyde den fantastiske dag. Jeg fordyber mig i jeres livs dag og samvær med familie og venner, og imens vi alle er til stede i nuet, afventer jeg de spontane øjeblikke som helt naturligt opstår. Jeg kommer helt tæt ind på jer med mit kamera, og det bliver lidt nemmere for jer hvis I allerede har fået en fornemmelse af hvem jeg er ved et uformelt før møde. Vi mødes hjemme hos mig, hos jer eller på jeres yndlings café.

web-093-lycoops.com-2018-bryllup-07-a040

På selve dagen er jeg allerede med fra det tidspunkt du gør dig klar, hvor vi sammen kan glæde os til resten af dagen og få dokumenteret den spænding der suser gennem kroppen. Jeg tager lidt tidligere til stedet hvor vielsen foregår, så jeg også kan fange din kommende mand som tripper lidt nervøs rundt. Selve vielse fotografere jeg i den omfang det er tillad af præsten.

Portrætterne får vi lavet på et aftalt sted, hvor vi lige trækker vejret efter vielsen. Hvor meget tid vi sætte af til portrætter, er op til jeres tidsplan. Nogle ønske dem slet ikke, andre vil gerne klare det på 30 minutter så de er hurtig tilbage hos deres gæster og nogle nydde at bruge en hel time. Jeg gå ikke efter de helt poserede billeder, hvor jeg style kjolen mm. ; til gengæld fokusere jeg på hvordan I har det sammen. Vi gå en tur, tage lige et stop ved et smukt sted, hyggesnakke og har det sjovt.

web-bryllupsreportage-2019-trudsholm god
Bryllupsfotograf-lycoops.com-0074-nordsj

Receptionen giver skønne stemningsbilleder, inden det går løs til festen; hvor talerne og legene får hele følelsesregisteret åbnet; fra kærlige blikke, en lille tårer til de store grin. Og lad os ikke glemme brudevalsen og måske endda lidt dans efterfølgende. Vi taler på forhånd om planlægning af netop jeres dag, så jeg er bedst muligt forberedt til at dokumentere den.

Til sidst får I en bog og slideshow der føre jer tilbage til dagen med masser af stemning og samværet med dem I har kære. Med i pakken er der et lille smukt album, som kan opgraderes efter jeres ønsker. Jeg designe lay-out med storytelling i tanken, og I kan komme med jeres indput før den sættes i produktion.

 

Jeg er som minimum 4 timer med, det giver en god tidsramme til at skabe en meningsfuld reportage.

Nedenunder kan I se nogle eksempler på bryllupsreportager. Du kan klikke på hvert enkelt af dem, og se deres fortælling.